top of page

THE FULL WAKEBOARD EXPERIENCE

DE VERFIJNDE VORM EN UITZONDERLIJK LICHTE CARBON SAMENSTELLING VAN PREMIUM X WAKE BOARDS ZORGT VOOR DE ULTIEME WAKEBOARD ERVARING

ontdek ONS ASSORTIMENT
VOOR KABEL

Bij X WAKE geniet je van een enorm breed assortiment aan wakeboards voor kabel. Van universele tot zeer specifieke ontwerpen: voor elke rijstijl het juiste cable board. 

box 2.png
VOOR BOOT

X WAKE ontwikkelt wakeboards die niet alleen cool en innovatief zijn, maar de passie voor wakeboarden achter een boot ook echt omzetten naar een uniek design.

Ontdek de innovatieve technologie van X WAKE

X WAKE boards zijn uniek. Écht uniek. De reden? Ze worden gemaakt aan de hand van een houten kern die met maar liefst 4 lagen carbon omhuld wordt. Een sublieme constructie die niet alleen een garantie is op een vederlicht board, maar tegelijkertijd ook super stevig met een ongelooflijke pop.

see you.png
neutrino blue.png
neutrino green.png
neutrino pink.png
neutrino name.png

Lightweight, super flexibel en een tikje smaller dan het gemiddelde wakeboard. Dat is het NEUTRINO board in a nutshell. Ideaal voor wie met minder kracht toch de ultieme shred experience willen najagen. 

5I8A6969.jpg
RIDE LIKE A PRO
boson top.png
boson name.png

Snel draaien, een geweldige pop en een easy release van edges: met een BOSON performance wakeboard beschik je over een veelzijdig en flexibel board waarop de nieuwste technologie in wakeboard craftmanship werd toegepast. 

AdobeStock_464895240.jpeg
Proton top.png
Proton base.png

ONTDEK ONZE NIEUWSTE PRODUCTEN
 
LENTE/ZOMER 2023

Proton name.png

Het PROTON wakeboard is speciaal ontworpen om jou een stevige grip op het golvende water achter de speedboot te bezorgen. Het board is voorzien van een 3 Stage Rocker waarmee de snelheid op het water wat afneemt en dus vooral geschikt voor gevorderde riders met een uitstekende techniek.

super light.png
Quark name.png

Dankzij de QUARK wakeboards genieten ook de jongste riders van de premium kwaliteit van X WAKE. Deze boards zijn niet alleen smaller, maar ook veel lichter dan onze andere boards. Kortom: de beste keuze voor de getalenteerde riders van vandaag én van morgen!

quark girl.png
black stripes.png
NEUTRON 2023.png
WhatsApp Image 2022-10-13 at 23.45.14.png
NEUTRON name.png

Super stif in het midden, heel flexibel aan de tips. Het NEUTRON board van X WAKE zorgt voor maximale pop en ultieme controle bij presses. Een no-brainer voor riders die niet genoeg kunnen krijgen van obstacles in het kabelpark.

electron 2023 black name.png
carbon fiber.png
maurice_edited.png
ELECTRON TOP.png

De platte bodem, soepele flex en smallere stance van het ELECTRON board van X WAKE geven riders ongezien veel zelfvertrouwen tijdens het shredden. Zachte landingen en high presses gingen nooit eerder zó smooth.

Bij X WAKE ligt de focus op het maken van de beste boards voor riders wereldwijd. Maar hoe cool zou het zijn als jouw board ook nog eens een one-of-a-kind masterpiece zou zijn?

 

Jouw board, jouw stijl. Bij X WAKE kan het.

custom 2.png
custom 3.png
custom 1.png
custom 4.png

Je eigen design?

electron 2.0 name.png
Electron 2.0 top black.png
Electron 2.0.top pink.png

Een flexibele tip en tail, een stijver midden en een karakteristieke hexagonale structuur ontworpen om de oppervlaktespanning van het water te doorbreken tijdens de landing: de X WAKE ELECTRON 2.0 HEXA BASE is het meest veelzijdige jibbing board in de range.

IMG_2661.png

Coming soon...

Van wakepark naar wakepark over het hele land? Dan is het nieuwe X WAKE DIVISION board precies wat je nodig hebt. Een eenvoudig op te bergen board uit twee delen dat met twee pinnen in een handomdraai aan elkaar gezet wordt. Ideaal voor travelling riders.

SPLIT ADVERT.png
SPLIT ADVERT.png
bottom of page