top of page
5I8A2507.jpg

WAKEBOARDS VOOR KABELPARKEN

Cable park wakeboarding is populairder dan ooit. Als premium brand staat X WAKE er dan ook voor bekend om wakeboards te maken die tegemoet komen aan de hoogste kwaliteitseisen in kabelparken wereldwijd. In ons assortiment vind je daarom wakeboards die specifiek gemaakt zijn voor riders in kabelparken en die tricks op kickers, sliders en boxes smoother dan ooit tevoren maken. 

Neutron 2023.png
5I8A2507_edited.jpg
neutron base.png

Stijf in het midden, flexibel aan de tips.
Het NEUTRON board van X WAKE zorgt voor maximale pop en ultieme press control. Een no-brainer voor riders die niet genoeg kunnen krijgen van obstacles in het kabelpark.

NEUTRON name.png
DSC_1037_edited_edited.jpg
Electron 2.0 pink.png
Electron 2.0 base.png
Electron 2.0 black.png
HEXA BASE logo white&shadow.png

Een flexibele tip en tail, een stijver midden en een karakteristieke hexagonale structuur ontworpen om de oppervlaktespanning van het water te doorbreken tijdens de landing: de X WAKE ELECTRON 2.0 HEXA BASE is het meest veelzijdige jibbing board in de range.

electron 2.0 name.png
boson top.png
5I8A4319-2_edited.jpg
boson base.png

Snel draaien, een geweldige pop en een easy release van edges: met een BOSON performance wakeboard beschik je over een veelzijdig en flexibel board waarop de nieuwste technologie in wakeboard craftmanship werd toegepast. 

boson name.png
xWAKE TOUR -570_edited.jpg
Electron top.png

De platte bodem, soepele flex en smallere stance van het ELECTRON board van X WAKE geven riders ongezien veel zelfvertrouwen tijdens het shredden. Zachte landingen en high presses gingen nooit eerder zó smooth.

Electron name.png
electron base.png
5I8A2898_edited.jpg
neutron base.png
Neutrino green.png
neutrino pink.png
Neutrino blue.png

Lightweight, super flexibel en een tikje smaller dan de Neutron. Dat is het NEUTRINO board in a nutshell. Ideaal voor wie met minder kracht toch de ultieme shred experience willen najagen. 

neutrino name.png
_DSC9066_edited.jpg
Quark black top.png

Dankzij de QUARK wakeboards genieten ook de jongste riders van de premium kwaliteit van X WAKE. Deze boards zijn niet alleen smaller, maar ook veel lichter dan onze andere boards. Kortom: de beste keuze voor jonge getalenteerde riders van vandaag én van morgen!

Quark name.png
Quark white top.png
QUARK base.png

MEER INFORMATIE NODIG?

Ontdek alle productinformatie in de webshop of neemt contact op in geval van vragen.

bottom of page